Epilarea progresiv definitiva

Tratamentul se poate face in orice perioada a anului, 365/365 zile, vizand toate fototipurile.

Sistemul *Crystal Freeze* regleaza temperatura automat si constant facand tratamentul sa fie sigur 100 %. Dupa prima sedinta firele de par vor creste normal pana la 10-14 zile cand incep sa se desprinda de radacina.

Emily Estetic

Cocoon Elysion Pro U 3500W

Cum functioneaza Epilarea Definitiva Laser cu Laserul Medical Cocoon Elysion Pro U 3500W?

Aparatul de epilare definitiva cu laser Elysion Pro U functioneaza prin utilizarea fototermolizei selective. Fototermoliza selectiva presupune folosirea energiei laser pentru a incalzi foliculii pilosi (radacina firului de par) la temperaturi foarte mari, ducand la distrugerea acestora in mod controlat, fara a leza tesuturile adiacente. Datorita preciziei si a impulsurilor ridicate si repetate, Elysion ProU are rezultate bune pe orice zona a corpului, reducand mult timpul de tratament si obtinand rezultate optime rapid.

Elysion Pro U este astfel un aparat de referinta pentru clinici si saloane prin rapiditatea cu care permite terapeutului sa efectueze tratamentele de epilare laser, dar si datorita fiabilitatii si usurintei cu care se utilizeaza.

Pe langa laserul dioda de mare putere (3500W) care poate ajunge la 10 Jouli in 5 milisecunde, aparatul Elysion Pro livreaza energia laser in mod precis, la o frecventa foarte ridicata a impulsurilor. Devine astfel posibila obtinerea de rezultate imediate dupa sedintele de epilare definitiva, cu rezultate finale dupa numai cateva sedinte. Mai mult, este posibila tratarea oricarui fototip.

Emily Estetic

Programeaza-te acum

Emily Estetic

Program de lucru

Bucura-te de piele fina si catifelata in orice moment al zilei. Programeaza-te acum.

  • Luni - Vineri : 08:00 - 17:30
  • Sambata : 09:00 - 14:00
  • Duminica : Inchis